Optiek

Een bril bij Lorens Optiek. Dat is glashelder!

Er zijn twee dingen die echt belangrijk zijn aan uw bril: zien en gezien worden.

Vrijheid, creativiteit en eigenheid luidt het devies in de hedendaagse brilmode. Alles kan en alles is mogelijk. Meer en meer brildragers zien de dag van vandaag hun bril als accessoire en als een deel van hun eigen unieke stijl. En wij helpen u graag met onze ervaring en kennis bij de keuze van de ideale bril.

Of het nu gaat om een leesbril, vertebril, multifocale bril, u wil uw zicht verbeteren én er toch modieus uitzien. Uw bril bepaalt immers uw uitstraling. Maak uw keuze uit ons ruim assortiment aan modieuze en comfortabele brillen.
Na uw keuze, gaan we samen op zoek naar welke glazen er het beste bij U passen. Dit met de nodige informatie en uitleg!

Sport u graag? Ligt u graag comfortabel in de zon uw boek te lezen? Of wilt u er gewoon goed uitzien tijdens de zomer en ook de winter? Dan is een zonnebril een must! In ons assortiment is er voor elk wat wils. Het is ook mogelijk om uw zonnebril op sterkte te maken, zowel voor sportbrillen als voor uw trendy zonnebril. Gepolariseerd, spiegelglazen,… Maak keuze uit een groot assortiment aan zonneglazen.

Wij geven u volledig professioneel advies op maat. En natuurlijk voldoen al onze brillen aan de hoogste kwaliteitsnormen.
Breng ons vrijblijvend een bezoek en ontdek ons gamma!

Waarom kiezen voor Lorens Optiek voor uw bril?

– Persoonlijke & snelle service
– Service na verkoop
– Vakmanschap
– Jarenlange ervaring
– Uitgebreid gamma
– Gewenningsgarantie
– Brilpaspoort voor 2 jaar gratis onderhoud
– Kortingsbon voor een volgende aankoop

Een greep uit onze merken