Tegen 2050 zullen naar schatting 5 miljard mensen, goed voor de helft van de wereldbevolking, te maken hebben met bijziendheid.

Myopie is wereldwijd een groeiend probleem.

Het jaarlijkse ontwikkelingstempo van myopie is het snelst onder de 10 jaar. Vooral bij kinderen met hoge myopie wordt een aanzienlijk hogere progressie vastgesteld. Als myopie onbehandeld blijft, kan dit leiden tot aanhoudende zichtproblemen. Samen kunnen we echter myopie bij kinderen aanpakken.

Een innovatief brillenglas.

Dit brillenglas is gebaseerd op de revolutionaire Defocus Incorporated Multiple Segments (D.I.M.S.) technologie. Deze werd in 2014 ontwikkeld in samenwerking met de polytechnische universiteit van Hong Kong. MiYOSMART is eenvoudig op vorm te slijpen, net als gewone enkelvoudige glazen. Er zijn geen beperkingen voor de keuze van het montuur.

In 2018 won het MiYOSMART-brillenglas de Gold Prize, Grand Award en de Special Gold Award op de International Exhibition of Inventions in Genève, Zwitserland. In 2020 wonnen ze de Silmo d’Or Award in de categorie Vision op de Silmo Paris Optical Fair.

Een revolutionaire technologie.

Met de exclusieve, niet-invasieve D.I.M.S. technologie corrigeert het brillenglas het visuele defect over het gehele oppervlak en heeft het een honingraatvormig behandelingsgebied om de ontwikkeling van myopie te vertragen. Het wisselen tussen focus- en defocusgebied zorgt voor een helder zicht en beheerst tegelijkertijd de myopie.

Ontworpen voor het actieve leven van een kind.

MiYOSMART wordt geleverd met een eenvoudig te reinigen, speciale ontspiegelende, duurzame coating. Hierdoor genieten kinderen van de extra zekerheid van een schokbestendig materiaal en uv-bescherming.